Over mijzelf

Leuk dat je mijn website bezoekt. Mijn naam is Anco Euser en al van kleins af aan heb ik liefde voor de natuur en fotografie. Sinds 2018 besteed ik wat meer tijd aan vogelen en fotografie ter ontspanning tussen mijn drukke werkzaamheden van mijn bedrijf.

Ik probeer er af en toe in de vroege ochtend op uit te gaan, meestal in de Rhoonse Polders of op Texel. Doordat ik voor mijn bedrijf door het hele land zit, pak ik op de route soms nog een vogelsoort of gebiedje mee. Want naast fotograferen wordt ik toch ook steeds meer een vogelaar. Ik hou een jaarlijst bij en sinds enkele jaren tel ik voor Sovon een gebied in Rotterdam, Pendrechtse Molen. 

Inmiddels zit ik boven de 300 vogelsoorten per jaar. Twitchen, het bezoeken van een bijzondere vogelsoort die iemand anders ontdekt heeft, is niet iets wat ik graag doe. Soms is er wel een soort die ik heel graag wil zien, maar dan bezoek ik die wel als de grote hausse geweest is. Niets is mooier dan in alle rust vogelen en zelf een bijzondere ontdekking doen. Al ben ik er niet naar op zoek heb ik toch al aardige zelfontdeksoorten als de Goudlijster, Roze Spreeuw, Bonte Kraai, Bladkoning en Buidelmees op Texel. Die laatste leverde zelfs een prijs op tijdens de Texel Big Day van 2023.

Als je een foto mooi vind en aan de muur zou willen, dan is dat altijd mogelijk. In mijn webshop vind je leuke items, canvassen en kalenders. Heb je ergens anders interesse in, laat het gerust weten. 

Meer weten?

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Als je meer wilt weten of een bepaalde foto als afdruk zou willen, dan kan je dit formulier gebruiken om in contact te komen!