TexelBigDay 2024 De Hopsters

Welkom op de speciale Hopsters Texel Big Day pagina. De Texel Big Day is een wedstrijd waarbij teams in 24 uur te voet en op de fiets zoveel mogelijk vogelsoorten proberen te zien en te horen. Doel ervan is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel; bescherming van vogels. Dit jaar doen we voor de derde keer als team De Hopsters mee. Christophe onze Team Captain is zelfs deelnemer van het eerste uur. Koen deed in 2021 ook mee en Fred is ons komen versterken vanuit de Tureluurs. Ons doel dit jaar is wederom zoveel mogelijk geld ophalen en u kunt ons daarbij helpen!

Bestellen kunt u eenvoudig doen door het formulier in te vullen onder de verschillende producten die we aanbieden. In het tekstvak kunt u eventueel aangeven of u bij de Skyline de tekst Vogeleiland weg wilt laten.   

Koop onze Unieke Hopster Items

Hopster Drank Pakket

Dankzij de hulp van het Duitse Familiebedrijf Kondrauer kunnen u een echt Hopster Limo pakket aanbieden. Bestaande uit 5 Hopster Limo flesjes, een uniek gegraveerd glas (eventueel met uw eigen naam) en een Hop opener voor € 15,00.

Hop Hop Hopster Pack 

Het Hopster Drank pakket met een kalender naar keuze is ook mogelijk voor € 25,00. Dit is ook een leuk en uniek relatiegeschenk voor uw personeel of klanten voor de meivakantie! 

Full Hopster Pack

Voor de grote Hopster fans hebben we een Full Hopster Pack is een compleet pakket voor € 100,00 en bestaat uit alle 4 kalenders, Corten Texel Skyline, Hopster Drank Pakket, Scholekster Sleutelhanger en Ansichtkaarten. 

Skyline Texel

We hebben een unieke Skyline Texel Vogeleiland uit Corten Staal voor € 40,00 voor in uw tuin.
Of een uitvoering in hoogwaardig RVS 316 volledig afgebraamd en geborsteld voor € 50,00 mooi voor binnen en buiten.
Een musthave voor elke Texel-fan! Kan ook zonder 'Vogeleiland' gemaakt worden!

Jaarkalender 2025

Prachtige A4 Jaarkalender voor 2025 voor € 12,50. Zo bent u nu al klaar voor 2025!

Verjaardags-kalender Rhoon

Naast de jaarkalender hebben we ook twee Verjaardagskalender voor € 12,50. Deze bestaat uit mooie natuurmomenten in Rhoon en omstreken, mijn local patch. 

Bureau-kalender 2025

Handig voor op uw bureau de 2025 Jaarkalender voor slechts € 10,00

Verjaardags-kalender Texel

Naast de jaarkalender hebben we ook twee Verjaardagskalender voor € 12,50. Deze bestaat uit mooie natuurmomenten in Texel, mijn tweede local patch. 

Set Kalenders

Een van de A4 Kalenders en de Bureaukalender zijn ook als set verkrijgbaar voor € 20,00.

Hopster Opener

De RVS Hop (bier)opener  is inmiddels los UITVERKOCHT! Wel nog beschikbaar bij het Hopster Limo Pakket. Corten Staal zijn ze nu wel beschikbaar voor slechts € 5,00 .

RVS Sleutelhanger Scholekster

Vorig jaar hebben we onze unieke Scholekster RVS sleutelhanger gelanceerd. Vanwege het succes en de verlenging van het doel, hebben we deze opnieuw beschikbaar voor € 5,00.

RVS Sleutelhanger Hopster

Vorig jaar hebben we onze unieke Hopster RVS sleutelhanger gelanceerd. Vanwege het succes hebben we deze opnieuw beschikbaar voor € 4,00.

Corten stalen Scholekster

Vorig jaar hebben we onze unieke Scholekster van Corten Staal gelanceerd. Vanwege het succes en de verlenging van het doel, hebben we deze opnieuw beschikbaar voor € 35,00

Vogel Ansichtkaarten

Onze Team Captain kan prachtig tekenen en heeft een set van 8 Ansichtkaarten gemaakt van verschillende vogels. De complete set voor € 20,00.

Canvassen

In mijn webwinkel staan alle canvassen die ik gebruikt heb voor een expositie. Ook daarvan gaat het volledige bedrag naar de bescherming van vogels. 

Early Bird Walk

Komende weken ga ik regelmatig bij zonsopgang mijn local patch Rhoonse Griend & Polder in voor een drie uur durende wandeling. Wil je mee? Dat kan voor minimaal € 50,00 per persoon. 

Doneer een bedrag

Via onze pagina op de website van de TexelBigDay kunt u een bedrag doneren. Dit kunt u doen door op bovenstaande afbeelding te klikken. Maar wellicht nog leuker om één van onze unieke items te kopen.

Bestelformulier Hopster Items

Door middel van dit formulier kunt u een bestelling doen of een vraag stellen. 

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

In 2023 behaalden we met De Hopsters de prijs voor beste fondswerver met een recordbedrag en we vonden ook nog de beste soort; Buidelmees (Lees hier het verhaal over editie 2023) De lat ligt dus hoog. U kunt ons helpen door te doneren, maar ik vind het nog leuker om er iets unieks tegenover te zetten en de liefde voor de natuur en met name vogels over te brengen. Hiervoor hebben we met dank aan enkele (zelfs internationale) sponsors enkele unieke items beschikbaar. 100% van de opbrengst gaat naar de bescherming van vogels.  Hieronder ziet u alle unieke items. U kunt bestellen met het formulier eronder. In het bericht kunt u simpelweg zetten wat en hoeveel u van iets wilt hebben, dan neem ik contact met u op. 

Voor bedrijven kunnen wij een mooi pakket samenstellen welke u als relatiegeschenk aan uw personeel, klanten of leveranciers kunt geven. Alvast heel hartelijk dank voor uw hulp, mede namens de vogels!